Η Εταιρία
Αρχική > Προφίλ

Η εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που έχει πάθος με τις καινοτόμες τεχνολογίες και την υψηλή ποιότητα. Προϊόντα της ΔΕΣΜΟΣ μπορεί να βρει κανείς σε σπίτια, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, μονάδες παραγωγής και μεγάλα έργα.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν εξίσου μεγάλα οφέλη, όπως η παροχή αξιόπιστων και ασφαλών λύσεων και η βελτίωση της παραγωγικότητας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, τους κινδύνους αλλά και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Εδώ και 30 χρόνια η ΔΕΣΜΟΣ χρησιμοποιεί και εμπορεύεται καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής και απόδοσης συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη μεγάλων έργων αλλά και στην καθημερινή ασφάλεια και ευημερία όλων.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότητα και την κοινωνία μας στο άμεσο μέλλον θα είναι η συνεχόμενη ανάγκη για ασφάλεια, καινοτομία και αποδοτικότητα τόσο σε επίπεδο οικιακών όσο και επαγγελματικών αναγκών.

Για να ανταπεξέλθει στην πρόκληση του μέλλοντος η ΔΕΣΜΟΣ δεσμεύεται να κάνει το καλύτερο δυνατόν μέσα από την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων τεχνολογιών. Συνεχίζει να επενδύει σε γνώση, ανθρώπινο δυναμικό και στηρίζει τη δική της ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη των πελατών της εστιάζοντας πάντα στον άνθρωπο και την επιχείρηση προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Για έναν καλύτερο κόσμο.