Πυρασφάλεια
Αρχική > Προϊόντα & Υπηρεσίες > Πυρασφάλεια

Όραμα μας η δραστηριότητα αυτή να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του νόμου. Αποτελεί σημαντικό στόχο για εμάς η ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω στον τομέα της πυρασφάλειας και κυρίως στην πρόληψη και στην θωράκιση των χώρων σας από τον κίνδυνο φωτιάς. Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και προτάσεις για κάθε περίπτωση. Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο εγκαταστάσεων και υλικά αναγνωρισμένων κατασκευαστών.

Πυρανίχνευση

Η σωστή πυρανίχνευση στους χώρους σας αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τους κινδύνους που απορρέουν από τη δημιουργία φωτιάς. Με σημαντική εμπειρία που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης από το σπίτι μέχρι τη βιομηχανία, εγγυόμαστε την κάλυψη αυτών των χώρων στον τομέα της ανίχνευσης που κατά γενική ομολογία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της πυρασφάλειας μιας και αποτρέπει και προλαμβάνει την εξάπλωση της φωτιάς.

Μέσα πυρόσβεσης

Στην εταιρία μας θα βρείτε τεράστια γκάμα από προϊόντα που βοηθούν στην κατάσβεση.

• Φορητοί πυροσβεστήρες
Οι φορητοί πυροσβεστήρες διαχωρίζονται ανάλογα με το κατασβεστικό τους υλικό και την ποσότητα αυτού. Υπάρχουν πυροσβεστήρες αφρού, ξηράς σκόνης, διοξειδίου του άνθρακα και wet chemical. Ο καθένας από αυτούς επιλέγεται ανάλογα με τους κινδύνους(καύσιμες ύλες) που θέλουμε να καλύψουμε.
• Μόνιμα συστήματα
Τα μόνιμα συστήματα είναι σταθερά δίκτυα πυρασφάλειας με σκοπό την τοπική κατάσβεση ή ολική κατάκλυση σε εστίες κινδύνου ή σε χώρους με αυξημένο κίνδυνο δημιουργίας φωτιάς. Σε πολλές περιπτώσεις συνδέονται με σύστημα πυρανίχνευσης το οποίο και δίνει την εντολή κατάσβεσης.
o Τοπικής εφαρμογής ξηράς σκόνης
Αποτελείται από έναν πυροσβεστήρα(κατά κανόνα ξηράς σκόνης) και δίκτυο σωληνώσεων. Επιτυγχάνει εστιασμένη κατάσβεση(π.χ. σε καυστήρα λεβητοστασίου)
o Wet chemical
Αποτελείται από έναν πυροσβεστήρα wet chemical κατάλληλο για κατάσβεση σε καύσιμο τύπου F(μαγειρικά λίπη και έλαια) καθώς και το δίκτυο σωληνώσεων. Τοποθετείται σε κουζίνες και μαγειρία.
o Διοξείδιο του άνθρακα(CO2)
Αποτελείται από μία ή περισσότερες φιάλες(συστοιχία) διοξειδίου του άνθρακα με στόχο την ολική ή τοπική κατάκλυση ενός χώρου. Προτιμάται σε χώρους με υψηλή ή μέση τάση, server rooms ή χώρους με μηχανήματα.
o Υδροδοτικά δίκτυα
Η χρήση του νερού σαν κατασβεστικό μέσο βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς χώρους(π.χ. υπογεια γκαραζ) και επιτυγχάνεται με τη χρήση πυροσβεστικών φωλιών ή δικτύου σωληνώσεων. Όπου δεν επαρκεί η πίεση του νερού τοποθετείται πυροσβεστικό αντλητικό συγκρότημα σύμφωνα πάντα με τη μελέτη πυρασφάλειας.
• Πυροσβεστικός εξοπλισμός
Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πυροσβεστικοί σταθμοί, κουβέρτες πυρασφάλειας, αναπνευστικές συσκευές, μάσκες κ.ά.